Na kontaktoni

Rr. Skëndërbeu, Fier

[vc_empty_space height="15px"]
+355 69 2234 545

anelideas@gmail.com

Mund të na ndiqni në:

 

Produkte

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1517917187124{padding-top: 55px !important;padding-bottom: 55px !important;background-image: url(http://bridge154.qodeinteractive.com/wp-content/uploads/2018/02/home-background-img-1.jpg?id=119) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” z_index=””][vc_column offset=”vc_col-md-8″][qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”0px 0px 60px” advanced_animations=”no” item_padding_600_768=”0px”][vc_single_image image=”463″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”22px”][vc_column_text css=”.vc_custom_1525937605524{padding-left: 30px !important;}”]Cilësia dhe dëshira për të bukurën
na bëjnë unik.[/vc_column_text][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-4″][qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”83px 24% 60px 0px” advanced_animations=”no” item_padding_768_1024=”83px 0% 60px 0px” item_padding_600_768=”40px 25% 90px 0px” item_padding_480_600=”0px 0% 60px 0%” item_padding_480=”0px 0% 60px 0%”][vc_column_text]

Stil & Elegancë

[/vc_column_text][vc_column_text]

Tapetë

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”42px”][vc_column_text]Tek Anel-Ideas do të gjeni tapetë të llojeve të ndryshme si në dizenjo dhe në përmasa.Jepini jetë shtëpisë suaj me ngjyrat dhe tendencat më të fundit.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”31px”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1517917193963{padding-top: 55px !important;padding-bottom: 55px !important;background-image: url(http://bridge154.qodeinteractive.com/wp-content/uploads/2018/02/home-background-img-2.jpg?id=117) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” z_index=””][vc_column offset=”vc_col-md-4″][qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”83px 24% 60px 0px” advanced_animations=”no” item_padding_768_1024=”83px 0% 60px 0px” item_padding_600_768=”140px 25% 60px 0px” item_padding_480_600=”0px 0% 60px 0%” item_padding_480=”90px 0% 60px 0%”][vc_column_text]

Stil & Elegancë

[/vc_column_text][vc_column_text]

Letër Murale

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”42px”][vc_column_text]Ne sjellim modelet më të fundit të letrave murale. Përmes tyre do të keni mundësinë të shndërroni tërësisht pamjen e ambienteve tuaja.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”31px”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-8″][qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”0px 0px 60px” advanced_animations=”no” item_padding_600_768=”0px 0px 90px”][vc_single_image image=”464″ img_size=”full” alignment=”right” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”22px”][vc_column_text css=”.vc_custom_1525937882121{padding-left: 30px !important;}”]Cilësia dhe dëshira për të bukurën
na bëjnë unik.[/vc_column_text][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1517917187124{padding-top: 55px !important;padding-bottom: 55px !important;background-image: url(http://bridge154.qodeinteractive.com/wp-content/uploads/2018/02/home-background-img-1.jpg?id=119) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” z_index=””][vc_column offset=”vc_col-md-8″][qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”0px 0px 60px” advanced_animations=”no” item_padding_600_768=”0px”][vc_single_image image=”465″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”22px”][vc_column_text css=”.vc_custom_1525938114999{padding-left: 30px !important;}”]Cilësia dhe dëshira për të bukurën
na bëjnë unik.[/vc_column_text][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-4″][qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”83px 24% 60px 0px” advanced_animations=”no” item_padding_768_1024=”83px 0% 60px 0px” item_padding_600_768=”40px 25% 90px 0px” item_padding_480_600=”0px 0% 60px 0%” item_padding_480=”0px 0% 60px 0%”][vc_column_text]

Stil & Elegancë

[/vc_column_text][vc_column_text]

Panele 3D

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”42px”][vc_column_text]Anel Ideas ofron gjithashtu shërbimin e paneleve 3D për cdo ambient që ju dëshironi.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”31px”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1518098248171{padding-top: 55px !important;padding-bottom: 55px !important;background-image: url(http://bridge154.qodeinteractive.com/wp-content/uploads/2018/02/home-background-img-2.jpg?id=117) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” z_index=””][vc_column offset=”vc_col-md-4″][qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”83px 24% 60px 0px” advanced_animations=”no” item_padding_768_1024=”83px 0% 60px 0px” item_padding_600_768=”140px 25% 60px 0px” item_padding_480_600=”0px 0% 60px 0%” item_padding_480=”90px 0% 60px 0%”][vc_column_text]

Stil & Elegancë

[/vc_column_text][vc_column_text]

Projekte 3D

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”42px”][vc_column_text]Realizojmë projekte 3D të interioreve për të patur më të lehtë zgjedhjen përfundimtare të pamjes së ambientit tuaj.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”31px”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-md-8″][qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”0px 0px 60px” advanced_animations=”no” item_padding_600_768=”0px 0px 90px”][vc_single_image image=”466″ img_size=”full” alignment=”right” qode_css_animation=””][vc_empty_space height=”22px”][vc_column_text css=”.vc_custom_1525938321455{padding-left: 30px !important;}”]Cilësia dhe dëshira për të bukurën
na bëjnë unik.[/vc_column_text][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space height=”55px”][/vc_column][/vc_row]