Na kontaktoni

Rr. Skëndërbeu, Fier

+355 69 2234 545

anelideas@gmail.com

Mund të na ndiqni në:

Dizanj Modern

Rreth Nesh

Anel Ideas është krijuar mbi bazën e pasionit për të bukurën, pasqyruar kjo në cdo punim që ne ofrojmë për ju. Tek ne do të gjeni produkte të ndryshme si, letra murale, tapete, panele 3D dhe projekte të ndryshme.

Letra Murale

Ne ofrojmë modele të
ndryshme të letrave murale.

Tapetë

Tek Anel Ideas do të gjeni
tapetë të llojeve të ndryshme.

Panele 3D

Ofrojmë gjithashtu dhe
projektime 3D.

Projekte 3D

Ne realizojmë projekte 3D
për cdo ambient.

Ndihu në

Shtëpi

Përmes produkteve tona do të keni mundësinë të shijoni cdo moment të qëndrimit tuaj në shtëpi.

Dëshironi të shikoni më shumë?

Frymëzohuni për shtëpinë tuaj nga projektet e realizuara nga Anel Ideas, 

Tapetë

Tapetë të përmasave
dhe dizenjove të ndrsyhme.

Letër Murale

Letra Murale të të gjitha
llojeve dhe përmasave.

Panele 3D

I japim jetë ambienteve
përmes paneleve 3D.

Projekte 3D

Realizojmë projekte 3D
për shtëpinë tuaj.