Produktet Tona

Eksploroni gamën tonë të gjerë të produkteve për të zbuluar atë që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Tapete

Pasuroni ambientin tuaj me modelet e tapeteve të prodhuar ne perfeksion,nga bashkepunetoret tane ne Europen Perendimore

PVC

Krijoni dizanjet tuaja te preferuar duke qen te sigurt ne fortesine dhe kualitetin qe ofrojne pllkat dhe rulonat PVC (te certifikuara kundra ujit, te pershtatshme me ngrohje dyshemeje, jetegjate, antibakteriale)

Laminat

Ju prisni një zgjidhje jetegjate per dyshemene tuaj, kjo është pikërisht ajo që merrni: rezistente ndaj gervishtjeve dhe e pershtatshme me ngrohje dyshemeje

Doormats

Zgjedhja ideale per hyrjen e cdo biznesi apo godine, rezistente ndaj kohes dhe perdorimit. Ne gjithashtu mund ta personalizojme me logon tuaj

Mokete

Shumellojshmeri e cila permbush kerkesat per cdo lloj ambienti, duke perfshire funksionalitetin, bukurine dhe jetegjatesine e moketit & pllakes se moketit (te certifikuara kundra zjarrit, te pershtatshme me ngrohje dyshemeje)

Pllaka Moketi

Shumellojshmeri e cila permbush kerkesat per cdo lloj ambienti, duke perfshire funksionalitetin, bukurine dhe jetegjatesine e moketit & pllakes se moketit (te certifikuara kundra zjarrit, te pershtatshme me ngrohje dyshemeje)

Parket Druri (100% Dru)

Zgjedhje natyrale, krijoni nje ambient te ngrohte qe ju sjell prane natyres me parketin e drurit 100%

Procesi i Punes Tone

KONTAKT

Le Te Krijojme Dicka Te Bukur Sebashku

""
1
Emer
Mesazh
0 /
Previous
Next